Szóval van itt ez a cikk, ami leírja, hogy hogyan lehet prémium Malwarebytes-t szerezni.

Ezt a folyamatot automatizálja ez az általam összegányolt program. Kicsomagolás és futtatás után csak követni kell az instrukciókat értelemszerűen.

Mit kell tudni a programról? Visual Basic-ben összegányolt felhasználói felület, Batch szkriptek, szóval a programozás legalja. De működik, több operációs rendszeren és eszközön is teszteltem.

Nem tartalmaz vírust vagy kémprogramot? Az eszköz csak az eredeti Malwarebytes telepítőt, illetve eredeti Malwarebytes licencfájlokat és registry bejegyzéseket “tesz be a megfelelő helyre”. Erről magad is megbizonyosodhatsz, ha megnyitod az exe fájlokat egy tetszőleges archívumkezelővel.

Na de biztos, hogy nem lesz baja tőle a gépemnek? Az eszköz elsősorban saját felhasználásra készült. “Alapos” tesztjeim során egyszer sem volt vele probléma, de ennek ellenére nem tudom garantálni, hogy nálad sem lesz vele gond. Hibák mindig előfordulhatnak, ezekért felelősséget nem tudok vállalni.

Az így telepített vírusirtó miben különbözik a megvásárolt Malwarebytes-tól?

  • Az első vírusszkennelésnél detektálnia kell a C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts fájlt, mint RiskWare.DontStealOurSoftware. Ne rakd karanténba, hanem hagyd mindig figyelmen kívül.
  • Ahányszor megnyitod a felhasználói felületet, mindig felugrik egy ablak, ami szól, hogy a program nem tudott csatlakozni a licenckiszolgálóhoz. Ilyenkor okézd le ezt a dolgot, és minden megy tovább, mint alapból.
  • Ez a 3.6.1-es verzió, ami nem a legfrissebb, nem a legjobb. Az újabb verziók gyorsabban és hatékonyabban működhetnek ennél, de azért ez sem rossz egyáltalán. Frissíteni nem tudod a verziót, mert akkor elveszik a licenced.

Nekem eddig csak egyetlen esetben jött elő, de ritkán előfordulhat, hogy a Malwarebytes kékhalált okoz. Ez nem az általam készített eszköz hibája, és nem is a gépedé, hanem a Malwarebytes-ban van egy ilyen bug, amit a későbbi verziókban (elvileg) javítottak (bár én ott is láttam már ilyet). Tényleg 1000-ből 1 gépen jön elő, de ha nálad előfordulna, akkor kapcsold ki a Váltságdíjat kérő program elleni védelmet. A Malwarebytes enélkül is valószínűleg elegendő védelmet nyújt a ransomware-ek ellen.

Méret: 76,6 MB (tömörítve 71,6 MB)

Jelszó a kicsomagoláshoz: infoora1114

Letöltés (Google Drive)

 

Malwarebytes Premium 3.6.1 automata telepítő

Szólj hozzá!

10000
Free Web Hosting