Aki még nem hallott a Malwarebytes-ról, annak elárulom, hogy konkrétan a világ legjobb vírus, malware, és egyéb szemétirtója. Prémium verziója sokba kerül, a magyar pénztárca meg hát… Szóval évi 20 ezret nem mindenki engedhet meg magának.

[Frissítés 2020. 11. 15.] Összegányoltam egy programot, ami ezt a folyamatot (majdnem) automatán megcsinálja. Innen letölthető.

“Használati utasítás”:

1. Töltsd le a Malwarebytes telepítőt innen (igen, fontos, hogy a 3.6.1-es, vagy régebbi verziót, nálam gyorsabb, és kevesebb erőforrást használ, mint a 4.0)

2. Töltsd le a key generatort innen, persze vírusirtó riaszt rá, mint a szar, de nekem eddig megbízhatónak tűnik, az általam használt gépeken kizárólag a Malwarebytes licencfájlját és a hosts fájlt módosította. Jelszó: infoora1231, 7-zipet használj a kibontáshoz. Chrome böngészőben nem mindig tudod letölteni, ha nem megy, használj valami mást.

3. Futtasd a key generatort és bökj rá a Pre-Activate gombra.

4. Bontsd az internetkapcsolatot (húzd ki a netkábelt, kapcsold ki a wi-fit, vagy tiltsd le a hálózati adaptert az eszközkezelőben).

5. Futtasd a Malwarebytes telepítőt. Nyomj igent, amikor a gép újraindítására kér.

6. Újraindítás után (fontos, hogy még mindig bontva legyen a netkapcsolat) automatikusan feltelepül a Malwarebytes. Nyisd meg (a tálcaikonra jobb klikkel vagy az asztali ikonra kattintva), OK-zd le a hálózati kapcsolatra figyelmeztető ablakot, majd menj a beállításokra.

7. Kapcsold ki ezt a két beállítást. Ettől függetlenül a vírus adatbázis fog frissülni, csak maga a program nem.

8. Kapcsolódj az internethez (kapcsold be a Wi-Fit, dugd be a netkábelt, vagy engedélyezd a hálózati adaptert az eszközkezelőben).

9.  Csinálj egy teljes vírusellenőrzést, ha végzett, ezen két elem elől vedd ki a pipát (hehe, DontStealOurSoftware :D)

10. Kattints a Mindig figyelmen kívül hagyásra.

Ha mindent jól csináltál, a program “Remek, teljes a védelem” ablakkal fog indítani, és az egyetlen dolog, ami érezteti veled, hogy nem eredeti szoftvert használsz, az egy ilyen ablak minden megnyitáskor. (Ha erre OK-t nyomsz, megy tovább, mintha mise történt volna.)

Ebből a folyamatból egyébként nagyon jól látszik, hogy mi történik akkor, ha túlbonyolítjuk a licenckezelést egy programban: még könnyebben kijátszható lesz.

Malwarebytes – licenc egy örök életre

4
Szólj hozzá!

10000
legújabb legrégebbi
Matyi

A chorme mindet letiltja

Matyi

Nekem a 2 fájlból csak az egyiket találta az ellenőrzésnél. Mit tegyek?

Free Web Hosting