A Euro Truck Simulator 2-t 2012-ben adták ki, és azóta is folyamatosan fejlesztik. Ezt a fejlesztést nyilván valamiből finanszírozni kell, szóval kb. évente adnak ki hozzá DLC-ket.

Ha viszont te sem engedheted meg magadnak, hogy sokezer Magyar Forintot kiadj a kiegészítőkért, van olyan opció, hogy megveszed Steam-en az alapjátékot, és csak a DLC-ket lopod el mellé.

Ehhez annyit kell tenned, hogy az alapjáték megvétele és feltelepítése után fellátogatsz ide. Kiválasztod a legfrissebb verziót (legfelül), majd letöltöd a DLC fájlokat (én a Google Drive-os linket javaslom).

A letöltött fájlokkal annyi a feladat, hogy bemásolod a játék könyvtárába (alapból C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2), a meglévő fájlokat felülírod.

Ezután elindítod a játékot és meglesz az összes DLC-d.

Fontos, hogyha frissítés jelenik meg a játékhoz (amit a Steam automatikusan telepít), utána csak úgy fognak működni a DLC-k, ha azokat is frissíted az új verzióra. Ezek frissítéséhez a fenti oldalról töltsd le a legfrissebb DLC-ket, majd ugyanúgy másold be a játékkönyvtárba és írj mindent felül, mintha első telepítés lenne. (Lehet, hogy frissítés után kell várni 1-2 napot, hogy fent legyenek az oldalon a kiegészítők.)

Euro Truck Simulator 2 DLC-k ingyen

Szólj hozzá!

10000
Free Web Hosting