Ha nem akarod használni az arckönyvet, csak az üzenetküldőjét, akkor lehetőség van csak Messenger-fiókot csinálni. Illetve nem egészen, mert először létre kell hozni egy Facebook-fiókot is, hogy aztán deaktiváld. Logikusan hangzik, nem?

Szóval regisztrálj az arckönyvre a minimális adatok megadásával. Ha szeretnél valami profilképet majd Messengerre, azt állítsd be még a fiók deaktiválása előtt, mert a Messengerben nincs lehetőség profilképet váltani. Ha megvagy ezzel, deaktiváld a fiókod, ezt a Beállítások > Az adataid a Facebook-on fül alatt kell keresni (vagy ide kattintva is megnyithatod a “deaktiváló felületet”).

Ezután elkéri a jelszavad és megkérdezi, hogy ugyan miért tennél ilyet, de a deaktiválás egész gyorsan megtörténik és ezután a te profilod a Facebook-on már az átlag honpolgár számára nem lesz elérhető / kereshető.

Ugyanakkor a Messengerbe továbbra is be tudsz majd lépni, használni is tudod, és itt az emberek is megtalálhatnak név / e-mail / telefon alapján, persze ez függ az adatvédelmi beállításoktól.

Messenger-fiók létrehozása Facebook nélkül

Szólj hozzá!

10000
Free Web Hosting